EEN NIEUW HOOFDSTUK

Als onderdeel van onze voortdurende groei en toewijding aan het leveren van hoogwaardige dranken, zijn we blij om aan te kondigen dat we onze activiteiten uitbreiden en distributeur worden van een indrukwekkende selectie alcoholische en non-alcoholische gedistilleerde dranken.

Deze uitbreiding zal ons bestaande wijnportfolio aanvullen met meer dan 20 gerenommeerde referenties van nationale en internationale merken, waaronder de prestigieuze namen van Glen Moray en Fryns.

FRYNS DISTILLERY

Een familiebedrijf met een missie. Al meer dan 135 jaar maken ze jenever van de beste kwaliteit. Vandaag gaan ze op een innovatieve manier om met hun vakmanschap. Hedendaagse producten waarbij beleving en genieten centraal staat. Gemaakt met passie voor smaken.

Fryns

SAINT JAMES

De distilleerderij Saint James is een distilleerderij die, zoals de typische uitdrukking uit Martinique het zegt, “rookt” of die, met andere woorden nog steeds actief is. De rum van Saint James wordt verkregen door de gisting en distillatie van zuiver suikerriet sap en daarmee voldoet deze rum geheel aan de strikte normen van de herkomstbenaming “Rhum Agricole Martinique”.

Saint James

GLEN MORAY

Glen Moray Distillery bevindt zich in Schotland, in het hart van Speyside, de historische regio van Single Malt Scotch Whisky en wordt beschouwd als het centrum van de productie van Single Malt. 

Met een eerste productie in 1897 heeft Glen Moray een sterke expertise ontwikkeld van 120 jaar.

Glen Moray

TUXEDO

Tuxedo is een assortiment wijndistillaten uit Frankrijk geïnspireerd door de creativiteit onze visionaire oenologen.

De sterke dranken zijn gemaakt van alcohol verkregen uit de dealcoholisatie van onze wijnen. Een deugdzame circulaire economie in combinatie met het Terra 360-bedrijfsplan van Cordier.

Tuxedo

RIVIÈRE DU MAT

De distilleerderij van Rivière du Mât, bevindt zich sinds 1886 op het eiland La Réunion, midden in de Indische Oceaan boven Madagascar, en ontleent haar naam aan een oude legende. 

Volgens de overlevering leed een schip dat het eiland verkende schipbreuk in een rivierbedding en bleef alleen de mast jarenlang zichtbaar. Mettertijd ging men de stroom Rivière du Mât noemen:“de rivier van de mast”.

Riviere du Mat

VILLA CARDEA

A taste of Italian lifestyle. 

Villa Cardea, dit geweldige huis werd gebouwd in de 18e eeuw in het Italiaanse Lombardije en geeft zijn naam aan een heus assortiment aan Italiaanse spirits & likeuren.

Villa Cardea

Vind je dit artikel interessant?

deel het hier

Terug naar het overzicht