Let’s work together

Met marktinformatie, marketing- en wijnadvies, tailormade promoties en innovatieve campagnes biedt Cordier de klant en consument een passende wijnbeleving. We creëren een toegevoegde waarde en maken het verschil door te streven naar uitmuntende service en de hoogst mogelijke klanttevredenheid.

Steeds meer consumenten verdiepen zich in de verschillende wijnstreken, druivensoorten en de reis die de druif aflegt van wijnboer tot wijnglas. Hoe beleeft de klant de wijn? Dat is waar Cordier zorgt voor de finishing touch. Onze gepassioneerde wijnexperts ondersteunen de klant met inspiratie voor dé wijn die verkoopt. Iedereen heeft zijn/haar eigen wijnspecialiteit. Van een echte champagnekenner of categorie-expert tot etiketgoeroe.

"Onze missie is duurzame meerwaarde genereren door dranken te creëren die de generaties van vandaag en morgen inspireren"

Met respect voor de natuur

 Zo is simpel is het 

We willen de aarde graag beter teruggeven dan dat we hem aangetroffen hebben. Daarom moeten we innovatief en creatief zijn als het gaat om biologische wijnen en duurzame wijnbouw. Niet alleen voor een toekomstbestendige wijnbouw, maar ook voor toekomstige generaties. Daarom investeren we 30% van onze winst in duurzame wijnbouw.

Cordier werkt samen aan een duurzame wijnoogst. We willen onze klanten, leveranciers en wijnboeren inspireren te werken mét de natuur. Met de toegang tot het grootste biologische wijn assortiment van Europa bieden we diverse duurzame opties aan onze klant én de consument.