La Rioja Alta - Viña Alberdi Reserva

Rode wijnen
Spanje
D.O. Rioja
100% Tempranillo
75 cl
Karakteristieken
intens, middelhoge diepte, robijnrood. Zuiver en helder. In de neus merkt u vooral rood fruit (framboos, wilde aardbei en pruim), dat vervolgens plaats maakt voor impressies van vanille, nootmuskaat, karamel en cederhout, door de rijping in vaten. Smaakvol, evenwichtig en zeer fris, met zachte, aangename tannines. Harmonieuze, evenwichtige afdronk, met een aangename frisheid in de finale die u uitnodigt om te blijven genieten van deze nieuwe vintage.
Lekker bij
de Viña Alberdi onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid op het gebied van foodpairing. Hij past bij voorgerechten, snacks, barbecue, rijst, pasta en romige gerechten. Ook bij licht gegrild vlees en vis is hij erg lekker.
Bewaarpotentieel
8 jaar
Schenken op
17°C
Alcoholgehalte
14,5% vol.

OVER LA RIOJA ALTA

Grupo La Rioja Alta weet met meer dan 125 jaar kennis en ervaring op de teller hun klassieke stijl moeiteloos te verweven met moderne technologie, om jaar na jaar een ongekende kwaliteit neer te zetten. Dit prestigieuze wijnhuis is dan ook een van de grootse en internationaal meest bekende van de populaire Rioja wijnstreek.

Lees meer