MVSA Sparkler White can

Sparklers
Spanje
D.O Penedès
Xarel-lo, Macabeo en Parellada
25 cl
Karakteristieken
Fijne bubbels met aroma’s van wit fruit zoals peer, met hier en daar een hint van citrus. Evenwichtig, met frisse zuren en een zeer aangename afdronk.
Lekker bij
De MVSA Sparklers bieden voor ieder wat wils. Elke variant is heerlijk als aperitief, met vermout of in combinatie met tapas.
Alcoholgehalte
10,5% vol.

Sparklers in blik zijn dé zomertrend en kunnen dus niet ontbreken in jouw assortiment. Geen hele fles moeten opmaken, handig om mee te nemen of ieder die z’n favoriete smaak kan kiezen, er zijn heel wat redenen om voor bubbels in blik te kiezen!

YES, WE CAN! Ontmoet onze MVSA Sparklers: het beste van 2 werelden. Handig in gebruik én met een sprankelende, verfijnde en verfrissende smaakervaring in drie varianten binnenin: White & Rosé (Organic) en 0,0%.

Net zo kwalitatief als onze klassieke MVSA Cava’s zitten deze sparklers nu in een hedendaags jasje. Het aantrekkelijke design is geïnspireerd op het kenmerkende blokjespatroon dat verwijst naar de plattegrond van Barcelona, dé bakermat van onze druivenoogst en het vakmanschap van de producent.

OVER MVSA CAVA

Cava is en blijft een van de meest geliefde dranken bij de Belgen. MVSA geeft deze sprankelende Spaanse wijn een hippe en trendy uitstraling en groeide daarmee uit tot een van de meest geliefde merken in dit populaire segment. Met haar gevarieerd en stijlvol assortiment speelt MVSA Cava perfect in op het verlangen naar alle daagse luxe.

 

Ons verhaal

Vier de kleine dingen in het leven en neem niets voor lief. Zoek plezier in elke dag, want lachen is het beste medicijn. Dans tot een stuk in de nacht, alsof je nooit meer zo vrij zal zijn. Spring binnen bij je beste vriend, om een hele avond te praten over de dingen die er écht toe doen. Net zoals vroeger. Toost op de vrouwen in je leven – mama, zus, vriendinnen: op jullie! Doe alles met volle overgave, en heb geen spijt. Het leven is kort, en da’s het perfecte excuus.

Lees meer