Artis - Merlot

Rode wijnen
Frankrijk
Merlot
75 cl
Karakteristieken
Klassieke vinificatie om de basiswijn te verkrijgen. Deze wijn wordt vervolgens gedealcoholiseerd op basis van de Spinning Cone Column-techniek, een vacuümdestillatietechniek op lage temperatuur die met behulp van draaiende kegels de verschillende fasen van de wijn van elkaar scheidt: alcoholvrije wijn, alcohol en aroma's. De teruggewonnen aroma's worden gedeeltelijk opnieuw verwerkt in de gedealcoholiseerde wijn met druivensuiker om een wijn te verkrijgen zonder aromatische alcohol. Deze mooie robijnrode Merlot biedt een rijke en aromatische neus van zwart fruit zoals braambessen, en
Lekker bij
Ideaal bij Libanese shoarma met rundvlees, gegrilde lamskoteletjes, empanada's met gegrilde groenten of als aperitief.
Schenken op
12-14°C
Alcoholgehalte
0,00%

Zonder alcohol heb je je nog nooit zo vrij gevoeld!
Vrij om te lachen, te dansen, los te laten en jezelf te uiten.
Vrij om luchtiger door het leven te gaan.
Je kunt eindelijk jezelf zijn.
Leef je leven ten volle, intens, vol passie.

Dat is wat Artis met passie en overtuiging wil bieden en delen via creatieve producten: de kunst van een vreugdevol leven.

Met meer dan 25 jaar ervaring in dealcoholisatieprocessen heeft Artis alles in het werk gesteld om een assortiment heerlijke, alcoholvrije en caloriearme wijnen te creëren. 

Een nauwkeurige selectie van wijnen volgens precieze specificaties. 

Een dealcoholisatieproces dat alle aroma's en vitaminen behoudt.

Het Artis-assortiment is een selectie producten met een authentieke smaak voor iedereen die wil genieten van de geneugten en smaken van de wijn, zonder alcohol en met weinig calorieën.

 

Lees meer