Tuxedo - Gin

Gin
Frankrijk
75 cl
Karakteristieken
Tuxedo is een Franse gin gemaakt van natuurlijke aroma's en infusies van aromatische planten. Onze gin brengt het terroir van de Garigue tot leven en biedt een harmonieus huwelijk van planten, jeneverbes en tijm, ondersteund door frisse citrusnoten.
Lekker bij
Smaakt uitstekend als longdrink of in een cocktail.
Alcoholgehalte
40% vol.

Tuxedo heeft zijn unieke karakter te danken aan de gepassioneerde makers. De oenologen zetten zich dagelijks in om verantwoorde dranken te creëren en wijn telkens opnieuw uit te vinden.

Ze halen hun inspiratie uit de rijkdom van het terroir, combineren verrassende aromatische profielen en bedenken de wildste combinaties, dit alles met elegantie, voor een onmiskenbare stijl. 

Tuxedo biedt een assortiment karaktervolle sterke dranken met unieke smaken die met finesse en creativiteit zijn bedacht op basis van de ongeëvenaarde rijkdom van de Franse terroirs.

Tuxedo is het resultaat van de melange van onze wijndistillaten, gemaakt met natuurlijke fruitsmaken en aromatische planteninfusies. Net als de makers voegt elke drank op zijn eigen manier waarde toe aan het unieke, elegante, trendy en inspirerende assortiment.

Aan de hand van deze nieuwe, volle en intense zintuiglijke ervaring nodigt Tuxedo je uit om je smaakpapillen evenzeer te stimuleren als je persoonlijkheid en creativiteit. 

Zet met Tuxedo je persoonlijkheid in de verf en laat je innerlijke creativiteit de vrije loop.

Durf ambitieus te zijn.


Dare to be environmental friendly

Tijdens het distillatieproces scheiden we de wijn in alcohol en alcoholvrije wijn. De alcohol uit het dealcoholisatieproces wordt teruggewonnen, geïsoleerd en gebruikt om het Tuxedo-assortiment van sterke dranken te maken. Een deugdzame circulaire economie in combinatie met ons Terra 360-bedrijfsplan.

Tuxedo

Lees meer