MVSA - Exclusivo Brut Barrel Aged

Cava
Spanje
D.O Penedès
30% Macabeo, 40% Xarel-lo, 30% Parellada
75 cl
Karakteristieken
Diep citroengeel met groenige reflecties. Complex in de neus met wit fruit, hout en amandelen. Op het palet een perfecte balans van zuren en delicate bubbels, met toetsen van vanille en wit fruit. Met zijn intense en evenwichtige finale toont de MVSA Exclusivo Barrel Aged zich als een unieke cava vol karakter.
Lekker bij
Serveer de MVSA Exclusivo Barrel Aged als aperitief of als pairing met zeevruchten, vis, gevolgelte of zelfs rood vlees.

Deze MVSA Exclusivo Barrel Aged wordt drie maanden gerijpt op Franse eikenhouten vaten, gevolgd door negen maanden gisting in de fles. Het resultaat: een cava van uitzonderlijk niveau die je keer
op keer verrast en in vervoering brengt.

OVER MVSA CAVA

Cava is en blijft een van de meest geliefde dranken bij de Belgen. MVSA geeft deze sprankelende Spaanse wijn een hippe en trendy uitstraling en groeide daarmee uit tot een van de meest geliefde merken in dit populaire segment. Met haar gevarieerd en stijlvol assortiment speelt MVSA Cava perfect in op het verlangen naar alle daagse luxe.

 

Ons verhaal

Vier de kleine dingen in het leven en neem niets voor lief. Zoek plezier in elke dag, want lachen is het beste medicijn. Dans tot een stuk in de nacht, alsof je nooit meer zo vrij zal zijn. Spring binnen bij je beste vriend, om een hele avond te praten over de dingen die er écht toe doen. Net zoals vroeger. Toost op de vrouwen in je leven – mama, zus, vriendinnen: op jullie! Doe alles met volle overgave, en heb geen spijt. Het leven is kort, en da’s het perfecte excuus.

Lees meer