OVER TRAPICHE

Sinds het prille begin, in 1883, kreeg Bodega Trapiche al wereldwijde erkenning voor zijn voortdurende zoektocht naar vernieuwing. Het rijke landgoed, dat ze erkennen als hun meest waardevolle bezit, gecombineerd met de modernste technologie waarmee ze zich op toen nog onbekend terrein durfden te wagen, maakten van Trapiche een wijnmaker die voortdurend op zoek is naar nieuwe uitdagingen.

Het wijnhuis was altijd al pionier op het gebied van innovaties, zo introduceerde deze de Franse variëteiten, het gebruik van Franse eikenhouten vaten en de productie van micro-terroirwijnen.

De vastberadenheid om het hoogste niveau van wijnproductie te bereiken, heeft geleid tot Trapiche's wereldwijde erkenning. Ze onderscheidde zich als meest bekroonde Argentijnse wijnmaker ter wereld in 2016 door de WAWWJ (World Association of Wine Writers and Wine Journalists). Ook ontving Trapiche een prijs voor de meest bewonderenswaardige wijnmaker van de wereld, die uitgereikt werd door het prestigieuze tijdschrift Drinks International in 2017.