Let's Celebrate the new! 

Vanaf 1 oktober wordt Hasselt Millésime Cordier BE. Zoals u weet, zijn we sinds 2017 onderdeel van het Franse InVivo, een vereniging van Franse landbouwcoöperaties. De wijntak van deze organisatie is Cordier by InVivo.

Naast importeur zijn we nu bovenal producent. Dit betekent dat we de hele keten ‘van druif tot in het glas’ tot onze beschikking hebben. Hierdoor zijn we nog beter in staat om mooie eigen wijnen en sterke merken aan te bieden. Daarmee heeft u als ondernemer rechtstreeks toegang tot de bron en zijn wij in staat om u naast een aantrekkelijk rendement op onze wijnen ook een hoge mate van kwaliteit te waarborgen. Daarnaast hebben we hard gewerkt aan het verder verbeteren van onze ‘Route To Market’ of anders gezegd ‘het optimaliseren van ons netwerk van nationale en lokale partners’. 

Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons nog steeds voorop. We zijn en blijven een partner met kennis van wijn, de markt en de consument èn met mensen die met liefde en passie voor wijn werken.

Wij verbinden met wijn

Bij Cordier werken geen wijnmensen, maar wijndieren. Liefhebbers die leven voor het vak en er alles aan doen om het op een goede manier te laten groeien. Duurzamer te maken.  En toegankelijker, voor iedereen. Want een glaasje wijn op z’n tijd met vrienden: verbindt.

Vind je dit artikel interessant?

deel het hier

Terug naar het overzicht