De nieuwe Franse bubbel Café de Paris drink je op deze zes momenten

Bubbels, bubbels, bubbels… we zeiden het al aan het begin van het jaar, maar de Bubbels trend zet flink door. Misschien heeft het te maken met de kleine dingen vieren in het leven – daar drinken we een glaasje op. Van Champagne tot de nieuwe Franse bubbel van Café de Paris, het mag nu op elk moment van de dag.

Café de Paris neemt ons mee naar de geliefde Franse hoofdstad waar de ‘Bistro way of life’ het motto van de dag is. Waar uitgebreid lunchen een pré is en genieten van Mimosa’s op dinsdag geen probleem mag zijn. Café de Paris is het meest geschonken aperitief in Frankrijk, licht bubbelend, verfrissend en perfect voor bijna elke gelegenheid. Fijne natuurlijke bubbels, een mooie gouden kleur, een expressieve levendige smaak en niet te vergeten: een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding.

Momenten delen, samen komen met vrienden, collega’s of familie, succes vieren of een heerlijk relax moment. Deze bubbel is geschikt voor ontelbare momenten, het maakt niet uit hoe laat het is, het maakt niet uit wat voor weer het is. Er is altijd een goed moment voor Café de Paris. Wij delen met plezier de 6 formidabele momenten om van Café de Paris te genieten.

        Afbeelding verwijderd.

Sinds de jaren 80 is de brunch niet meer weg te denken uit het Franse (en Vlaamse) leven. Croissants, chocoladebroodjes, kaas en een vers krakende baguette. Uiteraard niet zonder een glas bubbels! Ook in een leuke take-away box misstaat de Café de Paris niet. Gasten maak je zeker weten blij met een verzorgde themabox voor op een zondagochtend.

De Britse High Tea, of eigenlijk Afternoon Tea, heeft een aantal jaar geleden haar comeback gemaakt. Tegenwoordig drinken we gelukkig niet alleen meer thee bij de scones, sandwiches en bonbons, maar sluit een glaasje sparkling wine ook graag aan. En zeg nu zelf, dat maakt de high tea toch stiekem wel wat bruisender.

Een borrel, Frans of niet.. met Café de Paris zit je altijd goed. En dat komt door de fijne mousse, waardoor de wijn veel toegankelijker is dan bijvoorbeeld Champagne. Café de Paris zit in het prijssegment van €5 tot €8 en daarmee maakt hij het verschil in het bubbel assortiment. De prijs.. Zeer goed, maar de kwaliteit nog veel beter!

Café de Paris is een perfecte toevoeging in allerlei verschillende cocktails. Want niet alleen op zichzelf geniet je ervan, maar deze bubbel maakt een mimosa nog veel sprankelender. Die drink je dan weer tijdens een chique brunch. Heerlijk! Ook gebruik je de Brut variant voor in een zonnige Aperol Spritz.

Coronaproof de horeca weer volledig open, wat een fijn idee is dat. Natuurlijk kijken we er allemaal naar uit als je een glas bubbelende wijn mag drinken. Serveer een fles Café de Paris altijd in combinatie met een mooie ijsemmer en bijpassende glazen. Zo geef je je gasten het échte Parijse gevoel. Santé! 

Een mand vol Frankrijk. De picknick met een fles bubbels mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje van favoriete momenten. Bied je gasten een compleet verzorgde picknickmand (die ze later weer terug kunnen brengen) vol met hartige taartjes, salades en tapas. Vergeet het kleedje en de glazen niet!

Nieuw aanbod

De wijnen van Café de Paris zijn een heerlijke aanvulling op je wijnkaart of assortiment. Met hun verfrissende aroma’s en verrassende karakter zijn ze uniek. Met iedere slok komt het Parijse gevoel zeker tot zijn recht. Wij zijn smoorverliefd – en jouw gasten en klanten straks ook.

À bientôt! 

meer info 

Vind je dit artikel interessant?

deel het hier

Terug naar het overzicht