MVSA - Jungle Edition Brut Rosé

Cava
Spanje
D.O Penedès
Grenache, Trepat and Pinot Noir
75 cl
Karakteristieken
Bij de zachte, zalmroze kleur van deze Brut Rosé hoort een al even fluwelen smaak. Gemaakt van Grenache, Trepat en Pinot Noir. Deze sprankelende wijn is fris en fruitig. De florale hints in de neus doen denken aan aardbei, gevolgd door zachte bubbels met toetsen van rood fruit in de mond en een aangename afdronk.
Lekker bij
Als aperitief, bij pizza's, pasta's, rijstgerechten en witte vis.
Schenken op
5-6°C
Alcoholgehalte
8,5% vol.

De perfécte bubbel die je klanten prikkelt om een avontuurlijke zomer in stijl tegemoet te gaan? Zoek niet verder! Onze allernieuwste Limited Edition sleeve – de ‘MVSA Brut Rosé 8,5%’ speelt met zijn Jungle sleeve helemaal in op de populariteit van bijzondere collectors items en de trends van mousserende roséwijnen en een lager alcoholpercentage.

De MVSA signature sleeves zijn al jaren een succes en dat zetten we dit jaar extra in de verf met een ‘best of’ design. Met onze populaire flamingo, toekan, luipaard, pinguïn en pauw kan je MVSA’s eigen ‘Big 5’ in het ontwerp spotten. 

OVER MVSA CAVA

Cava is en blijft een van de meest geliefde dranken bij de Belgen. MVSA geeft deze sprankelende Spaanse wijn een hippe en trendy uitstraling en groeide daarmee uit tot een van de meest geliefde merken in dit populaire segment. Met haar gevarieerd en stijlvol assortiment speelt MVSA Cava perfect in op het verlangen naar alle daagse luxe.

 

Ons verhaal

Vier de kleine dingen in het leven en neem niets voor lief. Zoek plezier in elke dag, want lachen is het beste medicijn. Dans tot een stuk in de nacht, alsof je nooit meer zo vrij zal zijn. Spring binnen bij je beste vriend, om een hele avond te praten over de dingen die er écht toe doen. Net zoals vroeger. Toost op de vrouwen in je leven – mama, zus, vriendinnen: op jullie! Doe alles met volle overgave, en heb geen spijt. Het leven is kort, en da’s het perfecte excuus.

Lees meer