MVSA ICE - Seco

Cava
Spanje
D.O Penedès
Macabeo, Xarel-Lo, Parellada
75 cl
Karakteristieken
KLEUR: Goud van kleur met heldere reflecties. GEUR: Elegante cava met frisse florale toetsen gecombineerd met wit fruit, groene appel en aangename citrustonen. SMAAK: Deze heerlijke seco cava is romig en heeft een volle body om de koelte van het ijs in evenwicht te houden zodat de smaak van de cava niet wordt verdund. Een goede zuurgraad die levendigheid en frisheid geeft. De afdronk is zacht, lang en fruitig.
Lekker bij
Best geserveerd ‘on the rocks’. Probeer deze cava ook eens met muntblaadjes, limoen, grapefruit of (bevroren) rood fruit zoals aardbeien en frambozen. Kan alleen geserveerd worden als aperitief of combineert goed met tapas, salades of pittige gerechten.
Schenken op
8-10°C
Alcoholgehalte
11,5 % vol.

OVER MVSA CAVA

Cava is en blijft een van de meest geliefde dranken bij de Belgen. MVSA geeft deze sprankelende Spaanse wijn een hippe en trendy uitstraling en groeide daarmee uit tot een van de meest geliefde merken in dit populaire segment. Met haar gevarieerd en stijlvol assortiment speelt MVSA Cava perfect in op het verlangen naar alle daagse luxe.

 

Ons verhaal

Vier de kleine dingen in het leven en neem niets voor lief. Zoek plezier in elke dag, want lachen is het beste medicijn. Dans tot een stuk in de nacht, alsof je nooit meer zo vrij zal zijn. Spring binnen bij je beste vriend, om een hele avond te praten over de dingen die er écht toe doen. Net zoals vroeger. Toost op de vrouwen in je leven – mama, zus, vriendinnen: op jullie! Doe alles met volle overgave, en heb geen spijt. Het leven is kort, en da’s het perfecte excuus.

Lees meer